Skagerak Energi skal være en attraktiv arbeidsplass for nyutdannede og studenter. Det er flere ordninger rettet spesielt mot denne gruppen.

Trainee

Skagerak Energi er medlemsbedrift i Trainee Telemark, som er et 18 måneders program der du får anledning til å jobbe i inntil tre medlemsbedrifter. For å være kvalifisert må du ha minst fire års utdannelse fra universitet eller høyskole. Siden trainee-ordningen startet i 2014 har vi tatt imot mange traineer i Skagerak Energi, og flere av dem er ansatt i konsernet i dag.

Les mer om ordningen på hjemmesiden til Trainee Vestfold og Telemark

Masterstudenter

Skagerak Energi gir masterstudenter muligheter til å arbeide og utvikle seg sammen med andre dyktige medarbeidere. Vi tilbyr også masterstudenter å delta i våre prosjekter. Vi samarbeider med både Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Universitetet i Agder og Høgskolen i Sørøst-Norge.

Sommerjobb

Hos oss kan du som student søke på ledige sommerjobber hvert år. En sommerjobb vil gi deg et godt og realistisk bilde av Skagerak Energi som framtidig arbeidsplass og de karrieremulighetene som finnes.

I tillegg tar vi hvert år inn lærlinger innenfor energimontør- og energioperatørfagene. Les mer her